Chantal Janzen weg bij de AVRO

Musicalster Chantal Janzen vertrekt bij de AVRO. De AVRO heeft begin dit jaar in goed overleg besloten haar presentatiecontract niet te verlengen. Chantal (31) begon haar carrière bij de AVRO op 1 januari 2008. Zij presenteerde onder meer de AVRO-programma’s Gouden Televizier-Ring Gala, Musical Sing-A-Long, Weten zij Veel!?, Chalet Chantal, Mies 80 en Chantal@avro.nl.

Algemeen Directeur AVRO Willemijn Maas: “We hebben veel gesprekken met Chantal gevoerd over haar toekomst bij de AVRO. Helaas bleken onze wensen en die van Chantal niet helemaal overeen te komen. Daarom hebben we in goed onderling overleg besloten om het contract niet te verlengen. Chantal is zeer gedreven in het vak en was een waardevolle aanvulling op ons presentatorenteam. Ik wens haar veel succes bij de verdere ontwikkeling van haar loopbaan zowel bij televisie als in de theaterwereld.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies