Twee Zorro’s verlaten zaterdag het strijdtoneel

De spanning stijgt enorm bij Ruud, Kelvin, Dennis de Groot, Jeroen, Roman, Tommie, Marijn en Mischa. Direct na de derde liveshow kregen zij te horen dat er zaterdag twee Zorro’s af zullen vallen. Op 22 januari wordt duidelijk wie er doorgaan. Het publiek bewees afgelopen zaterdag al dat het spannend wordt de komende weken toen twee zwaargewichten in de sing-off stonden. ‘’Deze strijd is spannender dan ooit en het publiek kiest de   Zorro!’’ Aldus Frits Sissing presentator van Op zoek naar Zorro.

Onder toeziend oog van panelvoorzitter Erwin van Lambaart, musicaldiva Pia Douwes, icoon Willem Nijholt en een verrassend nieuw panellid, zingen de acht Zorro’s zaterdagavond duetten. De volgende nummers worden door de heren gezongen: Hair, Houten Hart, Me & My Shadow en Lang is de nacht.

Op zoek naar Zorro wordt zaterdag 22 januari live uitgezonden om 20.25 uur gevolgd door de resultshow om 21.55 uur. Tijdens deze pauze kan de kijker verder genieten op internet daar zal live Op zoek naar Zorro backstage worden uitgezonden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies