Antje Monteiro is zaterdag gastpanellid bij Op zoek naar Zorro

Aanstaande zaterdag neemt showbizz vrouw Antje Monteiro de rol van gastpanellid bij Op zoek naar Zorro op zich. Naast het inzetten van haar expertise bij het beoordelen zingt ze samen met de Zorro’s het openingsnummer. Deze week wordt het extra spannend want twee Zorro’s verlaten het strijdtoneel.

Antje Monteiro: ‘Normaal sta ik zelf voor een jury als ik auditie doe, daarom is het erg leuk om zaterdag te ervaren hoe het is om panellid te zijn. Het zal ook een moeilijke opgave worden, want de jongens stralen allemaal zoveel zelfvertrouwen en inlevingsvermogen uit. Bovendien bleek in de afgelopen shows dat de mening van het panel en de mening van het publiek aardig uit elkaar ligt. Daardoor blijft het ontzettend spannend! Ik hoop met mijn aandeel de mening van het publiek en het panel iets dichter bij elkaar te brengen.’

Antje schittert op dit moment zelf als Killer Queen in de musical We Will Rock You en heeft haar sporen ruim verdiend met bijvoorbeeld haar hoofdrol in de Nederlandse succesmusical Aida. Ook op muzikaal gebied heeft Antje niet stil gezeten. Haar Nederlandstalige album leverde drie top 20 hits op en inmiddels staat het tweede album voor dit jaar op de planning. Haar expertise zal goed van pas komen bij het beoordelen van de prestaties van de Zorro’s.

Afgelopen zaterdag verloor Dennis ten Vergert de sing-off van Marijn en moest hij de liveshow verlaten. De overige Zorro’s Ruud, Kelvin Dennis de G, Jeroen, Roman, Tommie en Marijn nemen het op 22 januari opnieuw tegen elkaar op. Naast Antje zullen ook de vertrouwde panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter), Pia Douwes en Willem Nijholt wederom hun oordeel over de Zorro’s vellen. Frits Sissing presenteert de show.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies