Chantal Janzen vindt nieuw thuis bij RTL4

Afgelopen dinsdag melden we nog dat Chantal Janzen weg is bij de AVRO. Enkele dagen later blijkt dat Chantal Janzen al een nieuw onderkomen heeft gevonden. Chantal Janzen verhuist naar RTL4. Dat maakte de musicalster donderdag bekend in RTL Boulevard. Chantal verliet onlangs de AVRO omdat zij daar naar eigen zeggen niet voldoende uitdaging meer vond.

“Op 31 december liep mijn contract af en ik heb besloten niet verder te gaan bij de AVRO. Ik denk dat het tijd is om nieuwe dingen te gaan doen”, vertelde de actrice eerder deze week in RTL Boulevard. De actrice herkende zichzelf dan ook niet in het persbericht van de AVRO naar aanleiding van haar vertrek. Volgens de omroep verschilden de twee van mening over toekomstige programma’s en is daarom het contract van Chantal niet verlengd. “Ik had een ander idee van hoe dat er uit zou moeten zien. Maar zij vonden het jammer dat ik ging, ik heb zelf de beslissing gemaakt.”

De musicalster presenteerde bij de AVRO onder andere het Televizier-ring Gala en de quiz Weten Zij Veel?. Wat ze bij RTL precies gaat doen, kon ze vanavond in RTL Boulevard nog niet verklappen. “We zijn ons nog aan het oriënteren.”
Chantal was eerder bij de zender te zien toen ze samen met Martijn Krabbé Idols presenteerde. Dit alles melde RTL vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies