Eerste afvaller van a.s. zaterdag meteen in backstage bij Zorro

In de vierde liveshow van Op zoek naar Zorro gaan de acht overgebleven kandidaten verder met de strijd om de felbegeerde hoofdrol. Naast de liveshows op tv is tussendoor op internet Op zoek naar Zorro Backstage te zien. Soundos El Ahmadi doet samen met gastpresentator Robin van den Akker live verslag van de gebeurtenissen in studio 24. Deze week wordt de liveshow extra spannend en zullen er twee Zorro’s afvallen. De eerste afvaller reageert direct in de internetuitzending.

Robin, de gastpresentator van deze week, veroverde bij de zoektocht naar Joseph de vierde plaats, waardoor hij als geen ander bekend is met de spanning die de liveshows met zich meebrengen. Momenteel speelt hij in de musical La Cage aux Folles en eerder was hij te zien in producties als Mamma Mia! en Joseph and the amazing Technicolor Dreamcoat. In Op zoek naar Zorro Backstage spreekt hij met gastpanellid Antje Monteiro. Daarnaast zijn musicalsterren Oren Schrijver en Céline Purcell te gast.

opzoeknaarzorro.avro.nl; dé site over Op zoek naar Zorro, met video’s, forums, weblogs en het wekelijkse programma Op zoek naar Zorro Backstage. Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1, dus rond 21:20 uur en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22:00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies