Extra show M-Lab studentenmusical in Amsterdam

De humoristische popmusical Stationsstraat 169huis gaat op 7 februari aanstaande in première in het Amsterdamse Theater Bellevue. Omdat deze show nagenoeg uitverkocht is, heeft producent M-Lab vandaag aangekondigd een extra voorstelling in Amsterdam te spelen op vrijdag 4 februari in het eigen M-Lab theater. Stationsstraat 169huis is t/m 26 februari te zien in de Nederlandse theaters.

Stationsstraat 169huis vertelt over de vijf bewoners van het studentenhuis op dit adres. Om de huisbaas tevreden te houden, gaan ze samen op zoek naar een nieuwe huisgenoot voor de leegstaande kamer. Dit zorgt voor hilarische botsingen en frustraties, maar ook voor ontroerende momenten.

Deze studentenmusical is na Into the Woods en Urinetown de eerste geheel nieuwe Nederlandse M-Lab productie die te zien is buiten het eigen theater in Amsterdam-Noord. De tekst is van Eva K. Mathijssen en de muziek van Arto Boyadjian. Gijs de Lange tekent voor de regie. De cast bestaat uit Nyncke Beekhuyzen (Lotte; Verborgen gebreken), Dorien Haan (Doe maar; Ja zuster, nee zuster), Rein Hofman (Doe maar; Ja zuster, nee zuster), Maria Noë (Five Easy Pieces) en Erik Willems (Toneelgroep Amsterdam).

www.m-lab.nl

Speellijst

4 februari – Theater M-Lab, Amsterdam
7 februari – Theater Bellevue, Amsterdam
10 februari – Schouwburg Amphion, Doetinchem
11 en 12 februari – Oude Luxor Theater, Rotterdam
15 februari – Stadsschouwburg Middelburg
16 februari – Chassé Theater Breda
17 februari – Parktheater Eindhoven
18 februari – Stadsschouwburg Groningen
19 februari – Leidse Schouwburg
22 februari – Diligentia Den Haag
23 februari – De Harmonie Leeuwarden
24 februari – Orpheus Apeldoorn
25 februari – Stadsschouwburg Utrecht
26 februari – Parkstad Limburg Theaters, Heerlen

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies