M-Lab’s A Funny Thing… krijgt vervolg in 2012

Van 28 tot en met 31 mei 2010 was de musical A Funny Thing Happened On The Way To The Forum te zien in het M-Lab. De productie was een onderdeel van het Sondheim 80 Festival dat M-Lab organiseerde als eerbetoon aan de Amerikaanse componist en tekstschrijver Stephen Sondheim. Nu staat op de website van het M-Lab te lezen dat REP (Rick Engelkes Producties) deze show in 2012 op zal pakken.

REP heeft echter nog niets officieel bekend gemaakt. De vraag is dan ook hoe en wanneer exact dit vervolg zal gebeuren. Indertijd in het M-Lab was Jon van Eerd te zien in de rol van slaaf Pseudolus. Van Eerd is geen onbekende bij REP, zij produceerden eerder al Oranje Boven en presenteren komend seizoen Kantje Boord beiden kluchten met Jon van Eerd in de hoofdrol. De kans bestaat dus dat Jon van Eerd wederom in de huid zal kruipen van slaaf Pseudolus. Naast van Eerd waren in de M-Lab versie ook Paul Groot, Martine Sandifort, Barry Beijer, Milan van Weelden en Joost Kramer te zien.

A Funny Thing… stamt al uit 1962 en is de eerste musical waarvoor Stephen Sondheim zowel muziek als teksten leverde. Deze musicalcomedy verteelt het verhaal van de slaaf Pseudolus die zijn vrijheid terug verlangt. Daartoe moet hij ervoor zorgen dat zijn meester Hero kan trouwen met de mooie Philia. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan want het pad naar romantiek en eeuwige liefde ligt bezaaid met intriges, vreemde obstakels en hindernissen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies