Opnieuw rugblessure voor Vera Mann

De voorstelling van ‘Duet for One’ is gisteravond op het laatste moment afgelast wegens een rugblessure van Vera Mann. Het aanwezige publiek kreeg te horen dat Mann door haar rug was gegaan en te veel pijn had en niet in staat was om op te gaan. Oktober vorig jaar kampte Vera Mann ook al met rugklachten waardoor ze tijdelijk haar rol moest overdragen aan Pamela Teves, maar door rust en therapie wist zij de hernia te overwinnen. Of de voorstelling nogmaals wordt ingehaald en of dit gevolgen heeft voor de laatste voorstelling aanstaande dinsdag is nog niet bekend.

‘Duet for One’ dat eind september vorig jaar in première ging werd erg goed ontvangen. ‘De integriteit van hun spel houdt zonder meer je aandacht vast’ bericht het Leidsch Dagblad. ‘Paul van Ewijk heeft met zichtbare precisie geregisseerd’ aldus NRC handelsblad. Het toneelstuk gaat over een begaafde violiste die wordt overvallen door de slopende ziekte Multiple Sclerose. Hierdoor belandt zij in een rolstoel en wordt ze beroofd van haar voornaamste levensdoel, het viool spelen. In gesprekken met haar psychiater wordt haar strijd gevolgd en ontstaat een opmerkelijk band tussen de twee hoofdpersonen.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies