Liveshows ‘Op zoek naar Zorro’ uitverkocht

Alle liveshows van Op zoek naar Zorro zijn nu al helemaal uitverkocht. Wie nog niet in het bezit is van een kaartje maar wel graag bij een van de shows aanwezig wil zijn kan via de AVRO nog kaarten winnen. Ook via Musical Reports zijn er kaarten te winnen; zo geven we 2 kaarten voor a.s. zaterdag was. Klik hier om te winnen.

MusicalMail houdt wekelijks musical fans op de hoogte van het laatste nieuws en bevat exclusief backstage materiaal. Lezers van deze nieuwsbrief maken kans op kaarten voor Op zoek naar Zorro. Daarnaast geeft Soundos El Ahmadi in het programma Op zoek naar Zorro Backstage elke uitzending kaarten weg. Tussen de liveshow en de resultshow geeft ze een kijkje achter de schermen van studio 24 en heeft ze wekelijks een nieuwe prijsvraag.

Afgelopen zaterdag moesten maar liefst twee Zorro’s naar huis. Voor Jeroen en Kelvin is de kans op de felbegeerde hoofdrol helaas verkeken. Voor de overige zes kandidaten, Ruud, Roman, Tommie, Dennis de G, Mischa en Marijn wordt de strijd nu extra spannend. Zij zullen hard hun best moeten doen om een finaleplaats te bemachtigen. De website opzoeknaarzorro.avro.nl en de facebook www.facebook.nl/opzoeknaarzorro houden fans op de hoogte over het laatste nieuws rondom de kandidaten.

Tijdens de liveshow aanstaande zaterdag zal wederom een powervrouw het vaste panel versterken. Na Brigitte Heitzer, Karin Bloemen, Kim-Lian van der Meij en Antje Monteiro zal deze week een vlijmscherpe topartieste plaatsnemen op de populaire gastzetel. Samen met de vertrouwde panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter), Pia Douwes en Willem Nijholt zal deze dame de Zorro’s van feedback voorzien. Frits Sissing presenteert de show.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies