Win 3X Soldaat van Oranje souvenirpakket

Deze prijsvraag is reeds gesloten.

Soldaat van Oranje ging onder toeziend oog van Hare Majesteit de koningin in première op 30 oktober 2010 en ontving lovende kritieken. In samenwerking met de producent van Soldaat van Oranje (New productions) verloten wij 3 Soldaat van Oranje souvenirpakketten. Ieder pakket bevat het luxe souvenirboek en de cd-single “Morgen is vandaag”, ingezongen door Matteo van der Grijn. Het souvenirboek telt 80 pagina’s vol informatie over de cast, de musical en achtergronden en natuurlijk heel veel foto’s van de voorstelling.

Wat moet je doen? Beantwoord de volgende vraag: met welk soort vliegtuig landt koningin Wilhelmina na de bevrijding op Nederlandse bodem?

Stuur vóór 30 januari a.s. een e-mail naar: prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v.: souvenirpakket SVO. Zet in deze e-mail je naam, postadres en het antwoord op de vraag.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Alleen mensen met een Nederlands postadres kunnen meedoen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten van verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies