Zorro Marijn morgen in videochat met fans

Marijn, één van de overgebleven kandidaten die momenteel op televisie strijdt voor de hoofdrol in de musical Zorro, staat vrijdag 28 januari aanstaande tussen 20:00 en 21:00 uur zijn fans te woord in een live videochat. Iedereen kan zich opgeven via http://www.op-zoek-naar-zorro.nl/12162/LIVE-CHAT-MARIJN.html en ontvangt donderdagavond een persoonlijke inlogcode.

De afgelopen weken gaf Marijn vele workshops en gastoptredens in het hele land, maar door het volle repetitieschema en het bezoek van het creatieve team uit Londen, lukt het vanaf deze week niet meer om gehoor te geven aan deze verzoeken. Om zijn fans niet teleur te hoeven stellen, beantwoordt hij vrijdag aanstaande al hun vragen. Onderwerpen die aan bod zullen komen, variëren van het gedicht waarmee Marijn afgelopen week Pia verleidde tot zijn twee broers. Van de onderlinge sfeer tussen de Zorro’s tot zijn ervaringen als understudy van Danny de Munk in de musical Ciske de Rat.

Marijn Brouwers studeerde af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en volgt op dit moment een Master aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Hij speelde onder meer in de musicals Foxtrot, Boyband, CatsGebroeders Leeuwenhart, Route 66 en Ciske de Rat.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies