Extra voorstelling van Rent

In februari 2011 komt de pop – rockmusical RENT naar Amsterdam. Omdat de aangekondigde voorstellingen helemaal zijn uitverkocht, komt er een extra voorstelling op dinsdag 8 februari aanstaande!

RENT is daarmee te zien op 8, 9, 10 en 11 februari 2011 en exclusief in het Comedy Theater in de Nes in Amsterdam. De shows van 9 tot en met 11 februari zijn compleet uitverkocht, voor 8 februari (aanvang 20:15 uur) zijn nu kaarten verkrijgbaar via www.rentdemusical.nl

Een van de hoofdrollen in RENT wordt gespeeld door Bart Boonstra, die bekend werd in ONM en vorig jaar de halve finale van Popstars bereikte. Direct na RENT start Bart bij Net 5 als presentator van de nieuwe tv hit ‘Secret Story’. Verder spelen onder anderen mee: Norman Ramazan (Popstars 2008), Nikolai Slisser (Kruistocht in Spijkerbroek, Loverboy) en Jaro Gevers (Kruistocht in Spijkerbroek, Coming Out). Alle muziek in de voorstelling wordt live gespeeld door een band van muzikanten van het Conservatorium van Amsterdam.

RENT wordt geproduceerd door Unitas Amsterdam, dat met deze productie haar 100 jarig bestaan viert, in samenwerking met producent Michiel Morssinkhof (Kruistocht in Spijkerbroek, Derek Ogilvie Live, Dromen Zijn Bedrog).

RENT, geschreven en gecomponeerd door Jonathan Larson, won in Amerika onder andere de Pulitzer Prize for Drama en vier Tony Awards, waaronder ‘Best Musical’. De voorstelling stond maarliefst 12 jaar achtereen op Broadway en is daarmee een van de meest succesvolle musicals aller tijden. De musical is op 8, 9, 10 en 11 februari te zien in het Comedy Theater in de Nes in Amsterdam.

Meer informatie en kaartverkoop op www.rentdemusical.nl

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies