Hans Peter Janssens in Vlaamse Oliver

Oliver!’ blijft scoren en dus zijn er extra voorstellingen in de krokusvakantie (in Capitole Gent) en in de paasvakantie (in Stadsschouwburg Antwerpen). Dat betekent dat de ganse cast van Oliver gevraagd is om nog wat langer op post te blijven. Overvolle agenda’s vragen om versterking: Len Neefs (zoon van..) komt erbij als de nieuwe Oliver, Joel Toeange wordt Dodger en Hans Peter Janssens lost Peter Van de Velde regelmatig af als Bill Sikes.

De 11-jarige Len Neefs uit Hofstade bij Mechelen, speelde al mee in het ensemble van de musical ‘Oliver!’ en is volgens de producenten uit het goede hout gesneden om de hoofdrol te spelen. Len Neefs is net als vader en grootvader gezegend met een loepzuivere warme stem. Het is Lens eerste hoofdrol. Hij deed voor Music Hall wel al mee aan de Dragone-show ‘KDO’.

Joel Toeange is 13 en woont in Tilburg. Hij speelt het boefje Dodger dat Oliver mee op sleeptouw neemt. Joel kent de knepen van het pickpocketvak al goed want speelde al mee in de musical, als lid van de bende van Fagin. In Nederland had hij zijn eerste musicalrol in ‘Joseph and the amazing technicolor dream coat’.

Peter Van de Velde kan niet alle voorstellingen spelen, maar leent zijn hoed met veel plezier af en toe uit aan klepper Hans Peter Janssens. Na ‘Les Misérables’ en ‘Dans der Vampieren’ staat hij te popelen om de ultieme slechterik neer te zetten, met Hilde Norga (Nancy) en Peter Van den Begin (Fagin) aan zijn zijde.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies