Pearl is slagroom op de taart bij de 100ste Legally Blonde

Legally Blonde vierde van de week haar 100ste voorstelling in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. En alsof er nog niet genoeg feestvreugde was, zorgde Pearl Jozefzoon (de vrouwelijke winnares van The Voice of Holland) voor een geslaagd miniconcert na afloop van de voorstelling.

Wat: Legally Blonde
Wie: o.a. Kim-Lian van der Meij, Joey Schalker, Roy van Iersel, Laura Vlasblom en Pearl Jozefzoon
Waar: Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam
Wanneer: 25 januari 2011 (100ste voorstelling en concert Pearl)
Door: Jouke van Buuren

Honderd voorstellingen zitten er al op voor de cast van Legally Blonde, maar de cast lijkt nog lang niet genoeg te hebben van deze voorstelling. De show knalt van het podium de zaal in. Kim-Lian van der Meij heeft zich ontwikkeld tot een gedroomde Elle Woods. Ze straalt nog steeds en zingt de sterren van de hemel. Een nominatie voor een Musical Award lijkt een logisch gevolg voor de prestaties van Van der Meij. Opvallend is de dat er bij de cast van Legally Blonde geen enkele zwakke schakel te vinden valt. De opening van de tweede acte is een mooi voorbeeld hiervan. In deze scene doet Cindy Bell wat onmogelijk lijkt vlekkeloos goed met een ensemble waarin niemand een fout maakt bij de springtouwact.

Iedereen verlaat vrolijk en al  “duik en snappend” de zaal. Chagrijnig blijven is onmogelijk bij al dit roze. Alsof het dan nog niet genoeg is, geeft Pearl Jozefzoon na elke voorstelling in het Nieuwe Luxor en Carré nog een miniconcert in de foyer van het theater. Pearl Jozefzoon is de vrouwelijke winnares van het ongekend goed bekeken talentenprogramma ‘The Voice of Holland’. Ze behaalde een mooie tweede plek, maar de ongekend populaire Ben Saunders wist toch van haar te winnen. Dit betekent dus niet dat we niks meer van Pearl horen. Want ze zingt in het miniconcert drie prachtige songs waaronder een duet met Roy van Iersel (Warner in Legally Blonde). Pearl heeft een ensemblerol in Legally Blonde maar laat horen een hoofdrol te verdienen. Haar stem heeft een kracht en power die geen grens lijkt te hebben. Binnenkort komt de musical Sister Act naar Nederland. Volgens mij hebben we in Nederland een perfecte Deloris…

Legally Blonde zal nog even te zien zijn in Nederland, maar helaas komt het einde toch dichtbij. De voorstelling is nu nog in het Nieuwe Luxor Theater te zien en gaat daarna nog door naar verschillende plaatsten in Nederland. Dit om eind maart te eindigen in Theater Carré te Amsterdam. Tenslotte mag het publiek als slagroom op de taart nog genieten van een geweldige Pearl Jozefzoon in miniconcert.

Een fotoreportage van deze avond vindt je HIER.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies