Lange Frans verlaat musical ‘Herinnert u zich deze nog?!’

Lange Frans stopt met de musical Herinnert u zich deze nog?!, die over twee weken in première gaat. Volgens de producent kan Frans zich onder meer niet meer concentreren op de musical ’door privéproblemen’. De rapper is verbijsterd.

„Sinds de dood van Antonie Kamerling twijfelt Frans al of hij nog mee moet doen. Toen het script werd herschreven en een deel van de cast het liet afweten, is hij gesprekken aangegaan met de producent. Dit was niet het stuk waar Frans ja tegen zei”, legt zijn vrouw Daniëlle uit. Ze vervolgt: „Frans heeft nog promotie gedaan, omdat hij ze niet wilde laten zitten. En dan het nieuws naar buiten brengen terwijl de gesprekken nog niet eens waren afgerond. We zijn met stomheid geslagen.” De rol van Lange Frans wordt nu overgenomen door Martin van Waardenberg. Zo melden de Telegraaf vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies