Musical Vlieg met me mee uitgesteld

De creatieve ontwikkeling van de musical Vlieg Met Me Mee krijgt meer tijd. Paul de Leeuw en Erwin van Lambaart, producent van Joop van den Ende Theaterproducties, hebben gezamenlijk besloten om het creatieve proces meer ruimte te geven. De première van deze nieuwe oorspronkelijke musical stond voorlopig gepland voor december 2011 maar verschuift naar het najaar van 2012.

Paul de Leeuw en Erwin van Lambaart: “We zijn ronduit enthousiast over de scriptontwikkelingen van Vlieg Met Me Mee maar zien mogelijkheden om het nog beter te maken. De basis voor elke theatervoorstelling is een goed script en daar nemen we bij nader inzien graag wat meer tijd voor. Dat geeft ons ook meer ruimte om Paul’s uiteenlopende songbook op de best mogelijke manier te verweven met de verhaallijnen. Er is zoveel goed materiaal voorhanden en het is zonde als we voor zo’n unieke productie overhaaste beslissingen moeten maken omwille van de tijd. We hebben dit eerder ook bij Ciske de Rat en Petticoat besloten en dat is goed bevallen.”

Vlieg Met Me Mee de musical met de grootste hits van Paul de Leeuw vertelt het verhaal van twee drukke alleenstaande dertigers: een ambitieuze TV presentatrice, zojuist genomineerd voor de Televizier-Ring, en een stoere maar nonchalante gescheiden fotograaf met een zoontje van twaalf. Beiden hebben nog een levende ouder die in het bejaardentehuis verliefd zijn geworden op elkaar en dat vervolgens willen vieren met hun droomreis, een cruise van Rotterdam naar New York. De volwassen kinderen reizen halsoverkop hun eigenzinnige ouders achterna maar of zij ook op het gebied van de liefde hun voorbeeld zullen volgen ……?

De regie van Vlieg Met Me Mee is in handen van Carline Brouwer. Carline was afgelopen jaar genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Regie voor All Shook Up – Love Me Tender. Daarnaast heeft ze voor Stage Entertainment International onder andere de regie verzorgd van Sister Act.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies