Alternatepremière Brigitte Heitzer in Petticoat

Op 3 februari beleefde Brigitte Heitzer haar alternate in Petticoat de musical. Na afloop ontving zij van het publiek een staande ovatie. Al sinds de première op drie oktober is Heitzer regelmatig te zien als Pattie Jagersma.

Wat: Petticoat
Wie: Oa. Brigitte Heitzer, Freek Bartels, Marjolijn Touw en Hajo Bruins
Waar: Konlinklijk theater Carré, Amsterdam
Datum: 3 februari 2011 (Alternatepremière)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies