Petticoat

Gisteravond zat ik in Carre bij de voorstelling Petticoat.
Een heerlijke, lichte ‘schone’ voorstelling. Volgens mij ben ik een beetje laat met het zien van deze hit-musical maar ondanks dat  vond ik het erg leuk om deze show te zien  en dan ook nog met Brigitte als leading lady waar ik een groot fan van ben.

Maar toch voelde het stiekem ook een beetje als vluchten. Of een beetje als een afleidingsmanoeuvre. Want al gaat het prima en heb ik de agelopen week genoten van de hoeveelheid vrije tijd zonder Zorro, het was toch ook gisteren Zaterdag-avond. Zorro-avond.

Geen danspasjes, jurycommentaar of de roze troon van Willem. Geen zorrau Bergine.

De blikken en hallootjes van mijn mede publieksgenootjes gisteravond in Carre maakten me duidelijk dat ik de afgelopen weken bij heeeel veel mensen in hun huiskamer op bezoek ben geweest en ik voelde weer even de aagename kracht van televisie.

Toen ik thuiskwam van Petticoat heb ik alleen even de resultshow terug gekeken. En ook toen voelde ik weer de kracht van TV. Mischa en Roman spatte tijdens hun Sing-Off van de beeldbuis af, mijn huiskamer in. Ik was blij ze weer even te zien en vond ze te gek!

En toen ben ik, voldaan van deze zaterdag avond gaan slapen.
En ik droomde van turnen in een superdeluxe turnhal. Een turnhal met springbanen, zachte kussens en salto’s van Zorro’s in de lucht.

Veel liefs, Marijn

no images were found

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies