Mary Poppins zoekt de leukste oppas van Nederland

Is jouw oppas de leukste oppas van Nederland? Is hij of zij tamelijk voortreffelijk op elk gebied? Mary Poppins is op zoek naar de meest magische, bijzondere, coolste, liefste, kortom: de leukste oppas van Nederland!

Doet dit je denken aan jouw oppas? Geef hem of haar dan nu op voor de leukste oppas van Nederland verkiezing via: www.deleuksteoppasvannederland.nl Stuur een foto of filmpje in van jou en je oppas en vertel waarom hij of zij de leukste oppas van Nederland is.  Daarbij maak je kans op kaartjes voor Mary Poppins voor je hele klas & een luxe verwenarrangement voor je oppas of een van de andere gave prijzen!

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies