Koen Crucke in ‘Alice in Wonderland’

In de zomervakantie van 2011 brengt Studio 100 de spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland’ met K3. Ook het Vlaamse muziekduo Nicole & Hugo en de zowel in Vlaanderen als in Nederland gevestigde acteur, zanger en schrijver Koen Crucke nemen een aantal onvergetelijke rollen voor hun rekening: Nicole & Hugo zullen te zien zijn als Hartenkoningin & Hartenkoning en als Tweeling. Koen Crucke speelt de rollen van Hoedenmaker en Rups.

Nicole & Hugo: ‘We hebben sinds 2003 al mooie projecten gedaan samen met Studio 100, maar deze musical is de kers op de taart. De kostuums, de muziek, het wordt ongelooflijk.’ Nicole & Hugo is een gevestigd duo in het Vlaamse Muzieklandschap. Zo stonden ze meerdere malen in de Vlaamse hitparades, werden tot 2 maal toe verkozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, ondernemen internationale tournees en zijn veelvuldig te zien in het theater en op televisie.

Koen Crucke: ‘Ik kijk enorm uit naar ‘Alice in Wonderland’, wat is er zaliger dan sprookjes tot leven te wekken en een personage te mogen spelen waar je normaal gezien alleen maar van kunt dromen?’ Koen Crucke is een gevestigde naam in zowel Nederland als Vlaanderen. Koen zingt operette, musical en opera. Hij acteert in theater en op het witte doek, werkt voor radio en tv, en schrijft muziek én boeken.

‘Alice in Wonderland’
De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden! ‘Alice in Wonderland’ is vanaf 30 juli 2011 tot en met 28 augustus 2011in het World Forum Theater te Den Haag.

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet.  Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?

‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?  De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en  het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Creatives
Verhaal: Gert Verhulst/Hans Bourlon
Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis
Regie: Gert Verhulst
Choreografie: Martin Michel
Kostuumontwerp: Arno Bremers
Tickets bestellen
Tickets voor  ‘Alice in Wonderland’ zijn te bestellen via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.), www.seetickets.nl.

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 40 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen. Meerz informatie via www.studio100.nl of www.k3.be

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies