Extra voorstelling 1953 De Musical in Zeeland

Na het grote succes van afgelopen week heeft producent Van Hoorne Theaterproducties in samenwerking met de directie van het theater besloten een extra matineevoorstelling in te zetten voor 1953 De Musical in Theater de Mythe in Goes op zondag 15 mei 2011 om 15:00 uur. De voorstelling die op 1 februari in première ging in de Stadsschouwburg van Middelburg blijkt bijzonder populair onder het publiek in Zeeland. De lovende kritieken en de enthousiaste reactie van het publiek zorgden voor een ware run op de kaartjes voor de voorstelling die op integere wijze de nacht van 1 februari 1953 beschrijft.

De voorstelling wordt bijzonder goed ontvangen door de Zeeuwen. Lang werd er gespeculeerd of deze voorstelling wel integer werd gemaakt en recht zou doen aan dat wat er met grote delen van Zuid West Nederland gebeurde in deze bewuste rampnacht. Maar na een première waarbij ook vele Zeeuwen te gast waren, bleek dat men in dit opzicht geen enkel commentaar had op de voorstelling. ‘Hulde aan de makers, heel bijzonder hoe ze dit hebben neergezet, waardig en oprecht’, aldus oud-ministerpresident Balkenende, afkomstig uit Zeeland. Ook minder bekende Zeeuwen gaven deze week hun reactie na de vijf voorstellingen die plaatsvonden in Middelburg en waren vol lof over de makers en de sterrencast op het toneel. De hoofdrollen in deze productie worden gespeeld door Ben Cramer, Marcel Smid, Filip Bolluyt, Marleen van der Loo en Joke de Kruijf. Naast deze doorgewinterde musicalacteurs staat er nog een 6-tal getalenteerde acteurs op het toneel.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.1953DeMusical.nl. Voor het reserveren van kaarten kijkt u op  www.Theaterverkoopzeeland.nl of bel met 0900-3300033.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies