Première ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’

Afgelopen zondag was de première van het liedjesprogramma  Ik zou je het liefste in een doosje willen doen. Liedjes en gedichten van Annie M.G. Schmidt vertelden het leven van de schrijfster. Een enthousiaste cast zorgen voor een prachtige avond.

Wat: Ik zou je het liefste in een doosje willen doen!
Wie: Daphne Flint, Frans Mulder, Esmée van Kampen, Sandra Reemer, Ron Link en Marco Braam
Wanneer: 6 februari 2011 (première)
Waar: Schouwburg Orpheus (Apeldoorn)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies