Stage Entertainment brengt tour Saturday Night Fever

Volgende theaterseizoen brengt Stage Entertainment een tour versie van de musical Saturday Night Fever. In het seizoen 2011/2012 zal deze musical te zien zijn in verschillende Nederlandse theaters.

Dit blijkt uit een auditie oproep van Stage Entertainment. De voorstelling was al eerder in Nederland te zien. Van 2001 tot en met 2003 was de voorstelling exclusief  te zien in het Beatrix Theater te uitrecht. Het lijkt er op dat Saturday Night Fever het uitgestelde ‘Vlieg met me mee’ gaat vervangen.

De voorstelling vertelt het verhaal van Tony Manero. Elke zaterdagavond is de jonge, aantrekkelijke Tony Manero te vinden in de discotheek ‘2001 Odessey’. Daar traint hij met zijn danspartner Annette voor de jaarlijkse danswedstrijd om daarmee zijn geboortedorp te kunnen ontvluchten. Dan ontmoet hij de mooie Stephanie Mangano en staat zijn leven op zijn kop.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies