Zorro’s zingen morgen liefdesduetten met musicalsterren

Morgen is de halve finale van Op zoek naar Zorro. De show staat geheel in het teken van de liefde, Dennis, Roman, Tommie en Ruud laten het vrouwenhart sneller kloppen en zingen een prachtig liefdesduet met Pearl Jozefzoon, Rosalie de Jong, Nurlaila Karim en Bettina Holwerda. Verder stijgt  de spanning in Studio 24 en zal zaterdag bekend worden wie er op 19 februari  in de finale staan.

Berget Lewis is deze week het gastpanellid. Zij zal voorzitter Erwin van Lambaart, Pia Douwes en Willem Nijholt deze week helpen met haar ongezouten mening. Verder opent zij ook de show samen met de Zorro’s met het nummer ’When love takes over’.

Op zoek naar Zorro wordt zaterdag 12 februari live uitgezonden om 20.25 uur gevolgd door de resultshow om 21.55 uur. Tijdens deze pauze kan de kijker verder genieten op internet daar zal live Op zoek naar Zorro backstage worden uitgezonden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies