Kikker weer terug in Nederlandse theaters

Theater Terra brengt vanaf februari 2011 de familiemusical Kikker terug in de Nederlandse theaters. Sinds 2002 heeft Kikker al ruim 230.000 kinderharten veroverd in Nederland en in onder andere België, Amerika, Canada, Schotland en Iran. Om ook een nieuwe generatie kinderen van de familiemusical Kikker te laten genieten, is Kikker nu terug op eigen bodem. Tijdens deze nieuwe tour zal Kikker zijn 600ste voorstelling spelen.

De familiemusical Kikker vertelt het verhaal van kleine Max die moet verhuizen, maar dat helemaal niet wil. Hij vindt het maar eng om naar een vreemde plek te gaan waar hij helemaal niets, en vooral niemand, kent. Weten zijn vriendjes Eend, Varkentje, Haas en Rat hem van deze angst af te helpen?

De voorstelling won diverse prijzen, waaronder een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Inhoudelijke Creatie. In de jaren die volgden werden ook de familiemusicals Kikker in de Wolken en Kikker en zijn Vriendjes een succes. De nieuwe tour van Kikker speelt van 2 februari tot en met 15 mei en gaat op zondag 27 februari in première in Theater De Meervaart in Amsterdam.

Theater Terra brengt al ruim dertig jaar familiemusicals met poppenspel, waaronder Kleine Ezel, Muis en De Matroos in de Doos. Naast Kikker speelt Theater Terra dit seizoen de familiemusical Nieuwe Avonturen met Dolfje Weerwolfje. Meer informatie en de complete speellijst staan op www.theaterterra.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies