Roy van Iersel gaat backtstage bij Zorro

In de halve finale van Op zoek naar Zorro strijden de laatste vier Zorro’s om een plaats in de finale. Soundos El Ahmadi doet samen met gastpresentator Roy van Iersel live verslag van de gebeurtenissen. Via opzoeknaarzorro.avro.nl zijn zij tussen de twee shows direct te volgen.

De gastpresentator Roy van Iersel stond twee jaar geleden in de finale van Op zoek naar Joseph en behaalde toen de derde plaats. Ondanks dat hij de talentenjacht niet gewonnen heeft is hij toch erg succesvol in de musicalwereld. Zo speelt hij dit seizoen naast Kim-Lian van der Meij in Legally Blonde en schitterde hij eerder in de musicals Tarzan en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. De Zorro’s die de hoofdrol niet krijgen hoeven zich dus geen zorgen te maken en gaan hoogstwaarschijnlijk net als Roy een mooie carrière tegemoet.

Deze week zijn Richard Groenendijk en Jim Bakkum te gast in Op zoek naar Zorro Backstage. Richard en Jim kennen elkaar van de musical Hairspray, waarin zij samen speelden. Momenteel is Richard te zien in  de musical Herinnert u zich deze nog? waarin Antonie Kamerling oorspronkelijk zou gaan spelen. Jim leerde zijn vriendin Bettina Holwerda kennen in de musical Grease en speelde daarnaast in Fame.

Soundos en Roy spreken in de uitzending bovendien met zangeres Berget Lewis. Zij vervult deze week de rol van gastpanellid. Ex-Zorro Mischa, die vorige week afviel, zal daarnaast in Op zoek naar Zorro Backstage aanwezig zijn en vertellen hoe het met hem gaat.

opzoeknaarzorro.avro.nl; dé site over Op zoek naar Zorro, met video’s, forums, weblogs en het wekelijkse programma Op zoek naar Zorro Backstage.

Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1, dus rond 21.20 uur en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22.00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies