Dennis de Groot geen Zorro

Ook Dennis de Groot is geen Zorro, hij viel af in de zevende liveshow van het programma Op Zoek naar Zorro. In de sing-off van deze avond stond hij samen met Ruud. Dit is echter niet het einde van Dennis zijn musical carrière. Erwin van Lambaart (producent van Zorro) bood hem namelijk een plek in het ensemble van Zorro aan om ‘vlieguren’ te maken. Volgende week is de finale. Daarin zal duidelijk worden of Ruud, Roman of Tommie de rol van Zorro zal gaan vertolken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies