FanWork brengt dit jaar Jungle Book!

Sinds januari 2011 zijn 35 zeer getalenteerde musicalartiesten-in-spé aan het repeteren voor de musical Jungle Book. De 30 jongeren zijn geselecteerd uit ruim 400 auditanten van 13 t/m 21 jaar en krijgen iedere zaterdag 6 uur les van professionele docenten uit het musicalvak. Jungle Book de musical is de 7emusicalproductie van FanWork. De repetities zijn dit jaar voor het eerst in de prachtige studio’s van de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Vanaf eind september 2011 zal er opgetreden worden in diverse theaters in de Randstad. Meer informatie over FanWork is te vinden op www.fanwork.nl en te verkrijgen via 030-686 69 11.

Jungle Book de musical
Jungle Book de musical wordt een swingende, vrolijke musical met vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en natuurlijk het mensenjong Mowgli. De jonge Mowgli heeft wel een hele aparte opvoeding gehad, hij is namelijk opgevoed door een wolvenfamilie. Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij de vreemdste dieren! Als, na een aantal jaar, Shere Khan terug in de jungle is gaat Mowgli op zoek naar zijn ware volwassenheid en moet hij een keuze maken tussen zijn leven in de jungle en dat in het mensendorp.Ook dit jaar is de musical weer een geheel eigen productie van FanWork. De muziek wordt dit jaar gecomponeerd door Rhody Matthijs.

FanWork Talent Group
De 35 jongeren die momenteel bezig zijn met Jungle Book de musical behoren tot de Talent Group van FanWork; zij behoren tot de grootste talenten. Iedere zaterdag krijgen de jongeren 6 uur les van André van Hest (regisseur), Bente van den Brand (zangcoach) en Regi Severins (choreografie). Deze drie docenten stonden zelf professioneel op de planken in musicals als Tarzan, Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar, Footloose, Hairspray en vele andere professionele musicals. Het is de bedoeling dat de jongeren van de Talent Group doorstromen naar professionele vakopleidingen. De afgelopen jaren werden er al diverse jongeren aangenomen op o.a. de Frank Sanders Akademie, de Willem Nijholt Academie en diverse conservatoria.

FanWork
FanWork behoort inmiddels tot de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Wekelijks volgen ruim 600 kinderen en jongeren, in de leeftijdscategorie van 6 t/m 21 jaar,  lessen in acteren, zingen en dansen. Ieder kind / jongere krijgt les in zijn eigen leeftijdscategorie. De cursisten krijgen allemaal les van jonge, professionele docenten die zelf ook regelmatig op de planken staan. FanWork is gevestigd in Amstelveen, Ede, Geldermalsen, Haarlem, Hilversum, Leidsche Rijn en Wassenaar. Sinds januari 2011 heeft FanWork een nieuwe locatie in Amsterdam, in het gebouw van de Frank Sanders Akademie. Op deze locatie worden de grootste FanWork talenten ondergebracht.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies