WIN 2 x 2 kaarten voor Spring Awakening

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Spring Awakening ging in 2006 off-Broadway in première won onder andere 8 Tony Awards en 4 Olivier Awards. Spring Awakening is een eigenzinnige musical over de behoefte van tieners om zichzelf te ontdekken in een tijd waarin de wil en wet van ouders, leraren en geloof boven alles stond en seksualiteit iets was waarover niet gesproken werd.

De musical is in meer dan 18 landen te zien geweest, waaronder Zweden, Finland, Australië, Engeland, Hongarije, Oostenrijk en Japan. Op dit moment is Spring Awakening nog steeds te zien in de Verenigde Staten. Vanaf 10 maart is de musical, in een nieuwe versie, voor het eerst te zien in Nederland en wel in theater M-Lab te Amsterdam. De rollen van de tieners worden vertolkt door het aanstormende talent van Nederland. LET OP: DEZE VOORSTELLING IS GESCHIKT VOOR 12+ EN BEVAT SEKSUELE SCENES.

 

Musical Reports mag in samenwerking met het M-lab/Stage Entertainment 2 maal 2 kaarten verloten voor Spring Awakening.

 

De voorstelling is op 16 maart 2011 in het Amsterdamse M-lab en zal om 20:15 uur beginnen. Wat moet je hier voor doen? Je kunt via een prijsvraag of via Twitter kaarten winnen.

Eén set van twee kaarten zal verloot worden aan onze “followers” op Twitter. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Ik retweet dit bericht en meld me aan als follower van @MusicalReports. Zo maak ik kans op 2 kaarten voor Spring Awakening op 16-03 HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Eén set van 2 kaarten is te winnen door de volgende prijsvraag te beantwoorden:
Ton Sieben vertolkt de mannelijke hoofdrol in Spring Awakening. In welke productie zal hij het volgende seizoen (2011/2012) de hoofdrol vertolken?

Stuur het antwoord vóór 2 maart 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag Spring Awakening’. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Meerdere malen meedoen heeft geen zin.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies