Hoofdrol voor Rosalie de Jong in Droomvlucht de Musical

Rosalie de Jong gaat de rol van Titania spelen in Droomvlucht de Musical. De musical is een samenwerking tussen de Efteling Theaterproducties en Joop van den Ende Theaterproducties en gaat op 16 oktober in première in Theater de Efteling.

Droomvlucht is sinds jaar en dag de populairste attractie binnen het Efteling park. Miljoenen bezoekers hebben de attractie inmiddels beleefd. De wonderlijke fantasiewereld is uitermate geliefd bij jong en oud en vormt nu het uitgangspunt voor deze compleet nieuwe musical. Droomvlucht de Musical laat het publiek kennismaken met nieuwe vormen van theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies