Première Herinnert u zich deze nog?! in beeld

14 februari ging een nieuwe Nederlandse musical in première. De voorstelling Herinnert u zich deze nog?! gaat over het bij iedereen bekende radiostation Veronica. Musical Reports was bij de première in het Oude Luxor en maakte het volgende fotoreport.

Wat: Herinnert u zich deze nog?!
Wie: O.a. Richard Groenendijk, Mylene d’Anjou, Annick Boer en Martin van Waardenberg
Wanneer: 14 februari 2011 (première)
Waar: Oude Luxor theater Rotterdam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies