`Vrij met mij’ nieuwe single Soldaat van Oranje

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Soldaat van Oranje – De Musical ‘Vrij met mij’ te koop. Het nummer uit de voorstelling wordt gezongen door Marlijn Weerdenburg in een speciale uitvoering met Carel Kraayenhof die een muzikale bijdrage levert op de Bandoneon.

“De ontroerende musical Soldaat van Oranje heeft een diepe indruk om mij gemaakt en ik vind het een eer om deze voorstelling muzikaal te vertegenwoordigen”, aldus Carel kraayenhof

Marlijn Weerdenburg vervangt sinds kort Loes Haverkort, die eerder dan gepland de voorstelling moest verlaten in verband met haar zwangerschap. Marlijn: “Het is fantastisch om deze voorstelling te spelen. En wat was het een eer om dit nummer op te mogen nemen met een muzikant als Carel Kraayenhof.”

Componist: Tom Harriman
Liedtekst: Pamela Phillips Oland
Nederlandse bewerking liedtekst: Frans van Deursen

De single is via deze link te koop bij Itunes.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies