Monique van de Ven morgen gastpanellid bij Zorro

Zaterdag strijden de overgebleven Zorro’s Ruud, Roman en Tommie nog één keer om de felbegeerde hoofdrol. De laatste liveshow belooft een spectaculair feest te worden en zit vol verrassingen. Niemand minder dan Monique van de Ven vervult deze week de gewilde rol van gastpanellid. Daarnaast treden de Zorro’s samen met Pia Douwes op en is de show voorzien van een Spaans tintje. Aan het einde van de avond wordt duidelijk wie van de drie finalisten zich daadwerkelijk Zorro mag noemen.

Monique van de Ven is zonder twijfel een van de grootste namen in de Nederlandse filmindustrie. Ze is van plan haar acteer expertise in te zetten bij het beoordelen van de Zorro’s. “Ik ga op zoek naar de Zorro die het beste kan zingen. Maar ook naar een Zorro die heel goed kan acteren, want dat vind ik net zo belangrijk.” Anders dan in de andere liveshows staat het gastpanellid deze week niet met de jongens op de bühne. Die rol is in de laatste liveshow weggelegd voor musicaldiva Pia Douwes.

Als panellid en coach kent Pia de finalisten als geen ander. Ze haalt al wekenlang het beste uit de Zorro’s in spé naar boven en vormt samen met Erwin van Lambaart (voorzitter) en Willem Nijholt het vaste panel. Deze week stijgt de spanning tot het hoogtepunt, aan het einde van de eerste show verlaat de eerste Zorro al het podium. In de resultshow bepaalt het publiek de absolute winnaar, er is geen sing-off en Willem Nijholt kan niemand ‘redden’…

Op zoek naar Zorro wordt gepresenteerd door Frits Sissing en geproduceerd door Eyeworks. De finale van Op zoek naar Zorro wordt zaterdag 19 februari live uitgezonden om 20.25 uur gevolgd door de resultshow om 21.55 uur. Tijdens deze pauze kan de kijker verder genieten op internet daar zal live Op zoek naar Zorro backstage worden uitgezonden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies