Noortje Herlaar gaat backstage bij ‘Op zoek naar Zorro’

In de zenuwslopende finale van Op zoek naar Zorro strijden de laatste drie Zorro’s om de felbegeerde hoofdrol. Ook deze week is Soundos El Ahmadi weer van de partij. Samen met Noortje Herlaar presenteert zij tussen de twee shows door Op zoek naar Zorro Backstage. Het programma is direct te volgen via opzoeknaarzorro.avro.nl en houdt de kijker op de hoogte van alles in en rondom studio 24.

Gastpresentator Noortje Herlaar won vorig jaar Op zoek naar Mary Poppins. Zij weet als geen ander wat de Zorro’s tijdens deze cruciale avond meemaken. De hoofdrol die de televisiezoektocht haar opleverde bezorgde haar daarnaast een Musical Award voor aanstormend talent.  De toekomst voor de Zorro’s ziet er dus ook veelbelovend uit.

Deze week is Lone van Roosendaal te gast. Zij vervult een rol in de musical van Zorro en heeft al de nodige musicalervaring opgedaan. Eerder was ze te zien in Mamma Mia!, Into the Woods en Copacabana. Noortje zal daarnaast spreken met Monique van de Ven. Monique is het laatste gastpanellid van dit seizoen ‘Op zoek naar …’ en zal haar kritische oordeel vellen over de Zorro’s. In Op Zoek naar Zorro Backstage vertelt ze hoe ze het uitvoeren van deze belangrijke taak ervaart.

Uiteraard zijn ook Ruud, Roman en Tommie van de partij. Tijdens de backstage uitzending zal de eerste finalist al afgevallen zijn en is duidelijk welke twee talenten tegen elkaar gaan strijden om de hoofdrol. Soundos blijft op de hoogte van de gemoedstoestand van de Zorro’s en praat daarnaast met de acht afvallers. Bovendien verrast ze hen allemaal met speciale post …

opzoeknaarzorro.avro.nl; dé site over Op zoek naar Zorro, met video’s, forums, weblogs en het wekelijkse programma Op zoek naar Zorro Backstage. Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1, dus rond 21.20 uur en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22.00 uur.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies