WIN 2 kaartjes voor Kruimeltje

Deze prijsvraag is reeds gesloten!

Het is december 1912. Door de besneeuwde straten van een Hollandse havenstad zwerft Kruimeltje, een olijke, innemende straatjongen van 10 jaar. Hij heeft geen vader of moeder, geen broers en zusters. Ooit is hij als baby door zijn moeder achtergelaten bij vrouw Koster, die voor hem zorgt.

Vaak fantaseert Kruimeltje hoe het zou zijn om een vader en moeder te hebben. Vooral zijn vader zou hij dolgraag willen ontmoeten. Die is tien jaar geleden naar Amerika vertrokken als goudzoeker. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Dat medaillon draagt hij altijd bij zich.

Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Moor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing als blijkt dat zijn vader en Wilkes oude jeugdvrienden blijken te zijn geweest. Kruimeltje durft het bijna niet te geloven. Zou Wilkes willen en kunnen helpen bij het vinden van zijn vader?

Musical Reports mag in samenwerking met de Efteling en REP 5 maal 2 kaarten verloten voor Kruimeltje!

Het gaat om de voorstelling van woensdag 16 maart in theater de Efteling te Kaatsheuvel. De voorstelling begint om 19:00 uur. Wat moet je hier voor doen? Je kunt via een prijsvraag of via Twitter kaarten winnen.

3 sets van twee kaarten zullen verloot worden aan onze “followers” op Twitter. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Ik retweet dit bericht en ben  follower van @MusicalReports. Zo maak ik kans op 2 kaarten voor Kruimeltje op 16-03. HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

2 sets van 2 kaarten zijn te winnen door de volgende prijsvraag te beantwoorden:
In welke Nederlandse soapserie was Eric Bouwman te zien?

Stuur het antwoord vóór 8 maart 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag Kruimeltje’. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Meerdere malen meedoen heeft geen zin.

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Deelnemers die na het winnen alsnog afzien van deelname en geen gebruik willen maken van de gewonnen prijs worden uitgesloten aan verdere deelname aan prijsvragen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies