Tommie Christiaan wint Op zoek naar Zorro

In de spannende finale van het AVRO programma Op zoek naar Zorro liet Tommie zijn mede finalisten Roman en Ruud achter zich. Ruud moest als eerste het strijdtoneel verlaten waarna Tommie en Roman het beslissende duel uit vochten. Het stemmende publiek bedeelde vervolgens Tommie de felbegeerde hoofdrol van Zorro toe.

Tommie was eerder al te zien in de Disney musical High School Musical als Troy Bolton waarvoor hij in 2009 de nominatie ‘Aanstormend Talent’ kreeg. Daarna speelde hij een belangrijke rol in de swingende rock ‘n’ roll musical Love Me Tender – All Shook Up.

De musical Zorro is na het succes in Engeland, Frankrijk en Rusland vanaf april eindelijk te zien in theaters door heel Nederland. Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, waaronder bekende hits als ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held.

De musical vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt.

Zorro is vanaf 2 april te zien in verschillende theaters in Nederland.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies