Ruud van Overdijk stopt met ‘Volendam de musical’

Ruud van Overdijk stopt nog deze week met zijn rol van Klaas in de voorstelling Volendam. Ruud is nog éénmaal te zien in Volendam de musical. Zaterdag (in Amstelveen) zal hij zijn laatste voorstelling spelen. Ruud van Overdijk stond in de finale van ‘Op zoek naar Zorro’ maar eindigde als 3de. Of Ruud nu overstapt naar Zorro blijft gissen. Al zou het niet voor de eerste keer zijn dat een ‘op zoek naar’ kandidaat een understudy rol krijgt aangeboden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies