We Will Rock You in augustus naar Antwerpen

Stage Entertainment brengt vanaf half augustus de productie We Will Rock You naar Antwerpen. Daar zal de productie ongeveer 2 tot 3 maanden te zien zijn in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Repetities starten half juli. Dit blijkt uit een vandaag door Stage Entertainment geplaatste auditie oproep.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De We Will Rock You ervaring wordt ondersteund door de muziek van Queen 25 hits, waaronder A Kind of Magic, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free en natuurlijk Bohemian Rhapsody, komen voorbij. Veelal in de Engelse versie. Is elk nummer op zich al een klassieker, tezamen zijn ze legendarisch!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies