Jolanda van den Berg nu ‘fulltime’ Vrouw Koster in Kruimeltje

Rick Engelkes Producties en Efteling Theaterproducties maken vandaag bekend dat Jolanda van den Berg de rol van Vrouw Koster gaat spelen in de musical Kruimeltje. Op de première van de  familiemusical speelde Jolanda van den Berg vanwege de zwangerschap van Kim Scheerder al de rol van stiefmoeder van Kruimeltje. Ook in de periode daarna werd de rol afwisselend vertolkt door beide dames. Musical Reports sprak met beide dames over hoe ze de rol delen en ervaren. Dat interview vind je HIER terug.Vanaf 24 februari gaat Kim met zwangerschapsverlof en zal Jolanda deze rol volledig overnemen en met veel plezier gaan spelen.

Achtergrond
Kruimeltje is oorspronkelijk een verhaal van Chris van Abkoude, geschreven in 1922 en uitgegeven in 1923. In 2009 startten Rick Engelkes Producties (REP) en Efteling Theaterproducties een unieke samenwerking om deze nieuwe oorspronkelijke musical te produceren gebaseerd op het bekende boek. Sinds november 2010 staat de musical over de zoektocht van een straatjochie naar zijn ouders op de planken van Theater de Efteling. Meer informatie en reserveren kaarten via www.kruimeltje.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies