Frank Lammers stopt met Spamalot

Frank Lammers is gestopt met de musical Spamalot. De 38-jarige acteur wil meer tijd met zijn gezin doorbrengen. Acteur Pepijn Gunneweg neemt zijn rol over. De musical gaat 14 april in première in Rotterdam.

“Ik pleeg een Wouter Bosje, dus meer tijd maken voor de mensen die belangrijk voor je zijn”, vertelt Lammers in RTL Boulevard. “Ik kan altijd wel door blijven werken, maar dat werkt blijkbaar niet. Zes dagen per week werken, ik zag het even niet zitten.”

Pepijn Gunneweg, onder meer bekend van de Ashton Brothers, werd benaderd met de vraag of hij de rol van Lammers wilde overnemen. “Ik heb er even een nachtje over geslapen en al vrij snel besloten om het te doen. Het is wat mij betreft de leukste musical die ooit gemaakt is.”

Spamalot is een komische musical, gebaseerd op de film Monty Python and the Holy Grail. De andere rollen in de voorstelling zijn weggelegd voor Paul Groot, Owen Schumacher, Linda Wagemakers en Johnny Kraaijkamp. Dit alles melden de Pers vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies