Spring Awakening ontwaakt in het M-lab

Spring Awakening is vanaf 10 maart eindelijk in Nederland te zien; en wel in het Amsterdame M-lab. Op de perspresentatie presenteerde de jonge en talentvolle cast zich voor het eerst aan de pers. De cast wekte de indruk dat er deze lente iets heel moois gaat ontwaken in het M-lab.

Wat: Spring Awakening
Wie: O.a. Ton Sieben, Ad Knippels, Michelle van de Ven, Lisa Berendse en Henriëtte Tol
Wanneer: 1 maart 2011 (perspresentatie)
Waar: M-lab, Amstedam
Door: Hense Bloemen

Klik op de foto’s om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies