Cindy Bell speelt ‘Liesbeth List’ in musical Ramses

Musicalactrice Cindy Bell zal de rol van jonge Liesbeth List gaan spelen in de biografische musical Ramses. Cindy Bell was eerder te zien in musicals als Cats, Footloose, Hairspray en is op dit moment te zien in Legally Blonde.
Eerder werd al bekend gemaakt dat William Spaaij (jonge Ramses Shaffy) en Tom Jansen (oude Ramses Shaffy) meespelen. Het script van de musical is geschreven door Dick van den Heuvel en de regie is in handen van Peter de Baan. De musical Ramses wordt geproduceerd door V&V Entertainment en gaat 1 december 2011 in première. Zo melden de Avro vandaag.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies