Nieuwe castleden ‘Soldaat van Oranje’ beleven première

Drie nieuwe castleden beleefden hun eigen premiere in de voorstelling ‘Soldaat van Oranje’. Vanaf nu vertolkt Marlijn Weerdenburg de rol van Charlotte, Bart de Vries speelt nu Van ’t Sant en Paul Keizer voegt zich bij het ensemble. Musical Reports bracht alles in beeld in een fotoreport.

Wat: Soldaat van Oranje
Wie: O.a. Marlijn Weerdenburg, Matteo van der Grijn, Oren Schrijver en Bart de Vries
Waar: De TheaterHangaar, Katwijk (voormalig vliegbasis Valkenburg)
Wanneer: 2 maart 2011 (nieuwe cast première)
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies