Brigitte Heitzer en Jamai Loman starten het M-Lab musicalfestival

Van dinsdag 17 t/m maandag 23 mei 2011 wordt in Theater M-Lab het festival 50 jaar musical in Nederland geopend met Maria! De rollen worden vertolkt door Carolina Mout, Bill van Dijk, Brigitte Heitzer en Jamai Loman. Voor deze nieuwe musical zijn nummers uit bestaande klassiekers als Anatevka, Sweet Charity en My Fair Lady geselecteerd. De nummers worden gepresenteerd in hun originele vorm maar de context wordt volledig op z’n kop gezet.

Maria! vertelt over een grande dame uit de Nederlandse musicalwereld wiens warrige herinneringen regelmatig een bizarre wending nemen. Zo kan Maria uit West Side Story zomaar in The Sound of Music terecht komen. Naarmate haar verleden zich ontrolt, blijkt er een duister geheim verborgen te liggen achter de nostalgie. De samenstelling en regie is in handen van Daniël Cohen. De muzikale leiding is in handen van Frans Heemskerk; Carolien Canters verzorgt de staging. Met het festival blikt M-Lab terug op 50 jaar musical in Nederland. De overige titels worden later bekend gemaakt. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies