La Cage: Première Mariska van Kolck & Bartho Braat

Na een succesvolle run in het DeLaMar theater tourt de musical La Cage aux Folles nu door Nederland. Op 10 maart jongst leden beleefden Mariska van Kolck en Bartho Braat hun première als het conservatieve echtpaar Dindon.

Wat: La Cage aux Folles
Wie: Jon van Eerd, Stanley Burleson, Mariska van Kolck, Bartho Braat
Wanneer: 10 maart 2011 (première nieuwe castleden)
Waar: Oude Luxor Theater, Rotterdam
Door: Neeltje Knaap

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Lees ook het report: La Cage aux Folles: Nieuwe gezichten voor de Dindons

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies