We Will Rock You stopt 13 augustus

Op 13 augustus 2011 klinken voor de laatste keer de 25 hits van Queen in de musical We Will Rock You in het Beatrix Theater in Utrecht door de luidsprekers. We Will Rock You zal  plaatsmaken voor de musical Miss Saigon die vanaf eind september te zien zal zijn in het Beatrix Theater Utrecht. Al eerder werd duidelijk dat de productie eind augustus zal verhuizen naar Antwerpen.

We Will Rock You is een musical gebaseerd op de muziek van Queen. De voorstelling vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun rechten, hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. “Wereldwijd is  We Will Rock You inmiddels bezocht door meer dan 12 miljoen mensen. Op dit moment hebben 400.000 mensen een kaart gekocht voor de Nederlandse productie. Ook in Nederland is de show dus een groot succes. Miss Saigon stond al gepland om in september dit jaar in première te gaan in het Beatrix Theater in Utrecht. Hierdoor is het niet mogelijk om langer in Nederland door te spelen met  We Will Rock You.

We Will Rock You zal vanaf eind augustus dan ook verhuizen naar Antwerpen. Op deze manier kan het publiek ook daar genieten van We Will Rock You en kunnen we tegelijkertijd het publiek een nieuwe productie presenteren in het Beatrix Theater”, aldus Erwin van Lambaart, producent en algemeen directeur Joop van den Ende Theaterproducties.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies