Ruud van Overdijk understudy Zorro en Ramon

Ruud van Overdijk zal te zien zijn in het ensemble van de musical Zorro. Daarnaast is hij understudy voor twee hoofdrollen. Namelijk de rol van Zorro en zijn broer Ramon. Ruud van Overdijk wist net niet de rol van Zorro te bemachtigen tijdens de zoektocht naar Zorro en eindigde als derde. Tommie Christiaan won de zoektocht en zal de rol van Zorro gaan spelen. René van Kooten vertolkt de rol van Zorro’s broer Ramon. Als één van beide niet kan spelen zal Ruud van Overdijk de rol dus overnemen. Dit alles maakte Ruud van Overdijk bekend op zijn eigen website.

De musical Zorro is na het succes in Engeland en Rusland vanaf april eindelijk te zien in theaters door heel Nederland. Het vertelt het verhaal van een gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het avontuur liever opzoekt dan uit de weg gaat. Een levenslustige hartenbreker bij wie het ritme van de Spaanse klanken door het bloed stroomt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies