Cast Musicals Gone Mad 2011 bekend

De cast van de parodievoorstelling Musicals Gone Mad bestaat dit jaar uit William Spaaij (Mary Poppins), Sophia Wezer (A Tribute to Michael Jackson), Laurie Reijs (Chicago), Joey Schalker (Legally Blond), Paul Walthaus (Rocky Over The Rainbow) en Alessandro Pierotti (Cirque Stiletto). De presentatie is in handen van Frits Sissing.

Onder de titel Gouwe Meuk worden in de show alle grote musicals van het afgelopen seizoen op de hak genomen. De voorstelling biedt een geheel eigen kijk op de bizarre wereld die musical heet, waar al te grote ego’s worden doorgeprikt, hypes in mootjes worden gehakt en rare kronkels absurde proporties aannemen. Producties, sterren en roddels van het huidige theaterseizoen worden scherp, feilloos en hilarisch onder de loep genomen. Musicals Gone Mad 2011 is te zien op 19 en 20 juni in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies