WIN castalbum + souvenirbrochure van Mary Poppins

Deze prijsvraag is reeds gesloten

Marry Poppins staat al weer meer dan een jaar exclusief in het Cirucstheater te Scheveningen. Mary Poppins is de ontwapenende maar ook komische nanny van de familie Banks die beschikt over opmerkelijke talenten. Mary Poppins verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen. Met haar uitbundige levensvreugde laat zij de familie Banks en de toeschouwers zien, dat het geluk dat je met elkaar deelt in de gewoonste dingen te vinden is.

Musical Reports mag in samenwerking met Stage Entertainment 2x het Nederlandse castalbum van de musical samen met de souvenirbrochure verloten!

Wat moet je hier voor doen? Je kunt via de prijsvraag of via Twitter winnen.

Meedoen via de prijsvraag:
Eén pakket van het castalbum samen met de souvenirbrochure is te winnen via de volgende prijsvraag. Geef antwoord op de volgende prijsvraag: Noem 3 landen waar Mary Poppins als musical te zien is (geweest).

Stuur het antwoord vóór 15 april 2011 naar prijsvraag [@] musicalreports.nl o.v.v. ‘prijsvraag Mary Poppins’. Vermeld daarin naast het antwoord ook je naam, adres en telefoonnummer. Meerdere malen meedoen heeft geen zin.

Meedoen via Twitter:
Eén pakket van het castalbum samen met de souvenirbrochure is te winnen via de volgende Twitter actie. Plaats of retweet het volgende bericht en volg Musical Reports op Twitter: Ik retweet dit bericht, ben follower van @MusicalReports. Nu maak ik kans op Mary Poppins castalbum + souvenirbrochure HIER vind je ons op Twitter. Twitter je nog niet? Via www.twitter.com kun je je gratis aanmelden!

Let op: Incomplete e-mails worden niet in behandeling genomen. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Alleen deelnemers met een Nederlands postadres kunnen aan deze prijsvraag meedoen. Deelnemers aan prijsvragen worden automatisch aangemeld voor Musical Reports Mail. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies