Pia Douwes 25 jaar in het vak en met ‘Master Class’ genomineerd

Pia Douwes heeft talloze mooie musicalrollen gespeeld en daarmee grote successen behaald in binnen- en buitenland. Donderdagavond vierde de musicalvedette die ons land rijk is, haar 25-jarig jubileum. Ze creëerden o.a. de rol van Elisabeth in Wenen en speelde de rol nog honderden malen in Duitsland en Nederland. Veder was ze o.a. in Chicago te zien waarin ze de hoofdrol van Velma vertolkte. Die rol mocht ze ook vertolken op Brodway en West-End. Veder was Pia Douwes te zien in o.a. Les Misérables, 3 Musketiers, Sunset Boulevard, Cats, en We Will Rock You. Op dit moment schittert Pia Douwes als Maria Callas in het toneelstuk Master Class.

Tevens was er voor Pia Douwes een CD uitreiking. Pia Douwes stelde namelijk een CD samen met materiaal van Maria Callas.  Op de cd Maria Callas: Pia’s Choice staat Pia’s favoriete selectie, geïnspireerd door de doordringende en emotionele stem van de operadiva. Het resultaat is een veelzijdige cd die een breed publiek zal aanspreken. Alsof er niet genoeg reden was voor een feestje sleepte Pia Douwes ook nog een nominatie in de wacht.

Pia Douwes sleept met de voorstelling Master Class een nominatie voor de AVRO Toneel Publieksprijs 2011 in de wacht. Het publiek bepaalt wie de winnaar wordt van de AVRO Toneel Publieksprijs 2011. Via www.avrotoneelpublieksprijs.nl kunt u uw stem uitbrengen op de genomineerde voorstellingen. De winnaar van de AVRO Toneel Publieksprijs ontvangt een geldprijs en een promotiemateriaalpakket. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens het Gala van het Nederlands Theater zondag 11 september in de Stadsschouwburg Amsterdam.

Klik op de foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies